Recomandări biciclete de copii 24 inch – modele 2018 - www.review-biciclete.ro
www.review-biciclete.ro
Ajută-ne să creștem, DISTRIBUIE!
Recomandari biciclete de copii 24 inch – modele 2018

Recomandări biciclete de copii 24 inch – modele 2018

Bicicletele de copii de 24 inch oferă aceleași beneficii ca o bicicletă de adult în ceea ce privește designul, transmisia și sistemul de frânare. Diferența constă în faptul că, în cazul bicicletelor de copii, geometria cadrului este realizată în concordanță cu dimensiunea de 24 de inch a roții.

Astfel, dacă alegerea unei biciclete de 16 sau 20 de inch a fost destul de ușoară pentru tine, ca părinte, alegerea uneia de 24 de inch poate fi o adevărată provocare. Asta deoarece majoritatea bicicletelor de 24 de inch au caracteristici asemănătoare cu cele pentru adulți și necesită o analiză mai detaliată înainte de achiziționare.

Din fericire, pe piață există sute de modele de biciclete de 24 inch din care poți alege, dar disponibilitatea mare nu înseamnă neapărat o misiune mai ușoară pentru tine. Sau pentru copilul tău. Pentru că, în mod sigur, va avea și el un cuvânt de spus în alegerea viitorului ”partener” de plimbări.

Deci, care ar fi principalele aspecte de care să ții cont atunci când începi căutările pentru o bicicletă de 24 inch?

În primul rând este vorba despre alegerea dimensiunii potrivite. Ca idee generală, trebuie să știi că o bicicletă de 24 inch se adresează copiilor cu vârste între 8 și 11 ani, cu înălțimea de 135-145 cm și o lungime interioară a piciorului de 60 - 72 cm. Un calculator online ce te poate ajuta cu măsurătorile poți găsi aici.

Pare simplu, nu? Ei bine, nu este. La alegerea dimensiunii portivite a bicicletei contribuie mult mai mulți factori, iar dimensiunea roții este doar unul dintre ei. Mult mai important în alegerea unei mărimi potrivite pentru copilul tău poate fi înălțimea șeii, precum și dimensiunea și geometria cadrului. Așa se explică de ce vârsta și înălțimea maximă recomandată de producătorul unui anumit model de bicicletă diferă de recomandările standard. Sau de ce, dacă al tău copil încearcă două biciclete de 24 inch, una îi va fi bună și alta nu.

De asemenea, un alt factor pe care ai putea să îl treci cu vederea este faptul că mai mult decât măsurătorile bicicletei contează măsurătorile copilului tău. Nu toți copiii sunt la fel, asta e clar. Tocmai de aceea îți recomand să îți duci copilul să testeze mai multe biciclete înainte de a lua decizia finală.

De ce e important să alegi dimensiunea potrivită?

În primul rând, dacă bicicleta este prea mică, copilul nu doar că se va simți caraghios să pedaleze pe  ea, dar va avea și o postură incorectă, iar asta poate avea consecințe pe termen lung asupra genunchilor și coloanei vertebrale.

În caz contrar, dacă vei alege o bicicletă prea mare, în speranța că o va folosi mai mulți ani, aceasta poate fi dificil de controlat de către trupul insuficient dezvoltat al celui mic. Iar acest lucru nu doar că îi va afecta poziția în timpul pedalării (asta dacă reușește să ajungă la pedale), ci îi va scădea încrederea în sine și dragostea pentru ciclism.

O altă problemă în ceea ce privește o bicicletă prea mare pentru copilul tău este siguranța. De pe o bicicletă potrivită copilul ar trebui să poată pune fără dificultate ambele tălpi pe sol, fără însă a înclina bicicleta. Aceasta trebuie să fie dreaptă, tălpile copilului să atingă solul. Sub nicio formă acesta nu trebuie să stea atârnat pe cadrul bicicletei, ci să existe cel puțin o distanță de 3-5 cm între acesta și zona intimă a copilului.

Acest lucru este extrem de important deoarece, în cazul în care se dezechilibrează, copilul poate pune rapid piciorul pe sol, astfel încât să se oprească în siguranță.

Dacă însă bicicleta e prea mare, nu va putea face acest lucru și se va putea alege în schimb cu o accidentare urâtă. Dacă ai învățat să pedalezi pe bicicleta rusească a bunicului știi cu siguranță despre ce vorbim.

De ce e important să alegi un model atractiv?

Copiii iubesc să meargă cu bicicleta. Puțini sunt cei care refuză o tură prin parc cu un astfel de vehicul. Asta deoarece mersul pe bicicletă este mai mult decât pedalat. Este socializare, dezvoltarea imaginației și spiritului de aventură, descoperirea mediului înconjurător și gustul libertății. Nu e de mirare, deci, de ce copilul tău visează ca de ziua lui sau de Iepuraș să primească un astfel de cadou.

Însă, pentru ca bucuria celui mic să fie completă, trebuie să ai în vedere că un model banal, cu un colorit tern și care țipă ”ieftin” de la depărtare nu va avea același efect ca o bicicletă modernă, în culori îndrăznețe și echipată ca una a unui adult.

Asta poate funcționa poate la categorii mai mici de vârstă, dar la copii de 8-11 ani, nu prea. Ei abia acum decoperă lumea cu adevărat. Vor să își facă prieteni, să socializeze și să fie acceptați în diferite grupuri. Iar o bicicletă bună le poate deschide multe căi. Așadar, dacă nu erai convins până acum, iată că bicicleta poate fi mai mult decât un mijloc de transport sau exercițiu.

Pentru a fi sigur că iei cea mai bună decizie pentru tine și copilul tău, ți-am pregătit acest ghid în care îți vom prezenta 6 modele de biciclete copii de 24 inch, grupate pe categorii de preț și, evident, caracteristici.

Astfel, vei vedea, citind acest ghid, că poți alege biciclete foarte bune la prețuri rezonabile (având în vedere că o bicicletă de 24 inch are caracteristici asemănătoare celor pentru adulți și pot fi folosite pentru mai mulți ani), dar și biciclete cu adevărat uimitoare (design, colorit, funcționalități, etc), în categoria superioară de preț.

Biciclete copii de 24 inch până în 250 euro.

În această categorie de preț poți găsi biciclete bune, cu cadru din aluminiu, cu mai multe viteze și sistem de frânare performant. Cele trei modele pe care ți le voi prezenta în continuare sunt de la același producător (polonezii de la Romet) și sunt fie biciclete de munte (Jolene și Rambler), fie de oraș (Panda).

Caracteristicile acestora sunt asemănătoare, la fel și materialele și tehnologiile folosite. Diferențele în ceea ce privește dotările vin mai degrabă din tipul acestora, cele de munte fiind superioare celei de oraș.

În ceea ce privește îmbunătățirile față de bicicletele de 16 sau 20 inch, acestea nu au legătură neapărat cu prețul, ci cu faptul că cele de 24 inch sunt inspirate din designul bicicletelor pentru adulți.

În final, trebuie să știi că modelele de mai jos sunt biciclete moderne, durabile, special concepute pentru ca cei mici (sau nu prea mici, căci în categoria de 8-11 ani aceștia sunt deja în pre-adolescență) să se bucure de ele cât mai mult timp și la capacitate maximă. Bicicletele de mai jos nu au nevoie de menajamente, sunt ușor de întreținut și fac față la plimbări din cele mai lungi și... zbuciumate.

Bicicleta de copii 24 inch Romet JOLENE 24 2018

Gama Romet Junior/Kids a polonezilor de la Romet este potrivită pentru micii și marii cicliști, căci satisface din plin nevoia de distracție și aventură a acestora. Aceasta cuprinde variante pentru toate vârstele, cu roți de la 12 inch (și cadre de 9 inch) până la 24 inch (de exemplu Rambler Dirt sau Panda) și culori diferențiate pentru fete și băieți. În plus, poți alege atât modele sportive, cu design aventuros (cum ar fi Rambler Dirt), cât și modele clasice, de oraș (cum ar fi Diana sau Panda).

Designul modelului JOLENE 24, precum și a altor modele din gamă, este inspirat de la bicicletele pentru adulți și este simplu și elegant, potrivit pentru domnișoarele în devenire. Este, deci, așa cum probabil ai bănuit, o bicicletă pentru fete.

Materialele folosite la crearea acestui model sunt cele obișnuite pentru o bicicletă din această categorie de preț, iar dotările nu fac excepție. Totuși, având în vedere recenziile bune și felul cum se comportă la drum (confort, sistem de frânare, nr. de viteze, etc.) se poate spune că achizționarea acestui model poate fi o alegere inspirată dacă vrei să te încadrezi într-un anumit buget, dar fără a apela la bicicletele de unică folosință de la unele magazine. Raportul preț/calitate este corect.

Caracteristici bicicletă copii Romet JOLENE 24 2018

 • Cadrul bicicletei Romet JOLENE 24 2018 este din aluminiu, ceea ce o face destul de ușoară pentru o bicicletă de 24 inch, iar furca este cu suspensie. Din oțel sunt pipa, butucul față și butucul spate.
 • În ceea ce privește sistemul de frânare (model Promax TX-123D), modelul JOLENE 24 est dotat cu frâne pe față și pe spate (ambele pe jantă) și are 18 viteze (cu schimbător pe față și pe spate).
 • Brațul pedalier este de 152 mm, suficient de confortabil pentru această categorie de vârstă. 
 • Șaua este specifică celor de la Romet (pentru gama Junior), suficient de lată pentru a oferi susținerea și confortul necesar chiar și în timpul unor plimbări mai lungi.
 • Jantele sunt confecționate din aluminiu, duble, ușoare și simplu de întreținut.
 • Modelul JOLENE 24 2018 al celor de la Romet este disponibil în culorile Negru/Roșu și Alb/Mov.
 • Bicicleta cântărește doar 13,4 kg, deci poate fi ușor de manevrat de către copiii din grupa de vârstă vizată, respectiv 8-11 ani.

Preț

Având în vedere materialele folosite, precum și dotările destul de moderne și avansate, se poate spune că bicicleta JOLENE 24 de la Romet este un adevărat chilipir, comparativ cu alte modele de pe piață.

Rating și concluzii

JOLENE 24 2018  este o bicicletă robustă, flexibilă, construită din materiale durabile. Este ușor de întreținut și potrivită atât pentru micile aventuriere cât și pentru fetele care preferă doar plimbările în parc.

Dacă vrei, deci, să cumperi o bicicletă la un preț rezonabil, dar care să nu lase de dorit în ceea ce privește designul și specificațiile tehnice, atunci JOLENE 24 reprezintă o variantă bună de luat în calcul.

Romet RAMBLER FIT 24 2018

Acest model de bicicletă pentru copii este special creată pentru micii aventurieri. Este o bicicletă de munte construită din materiale ușoare și flexibile, cu un design simplu și plăcut. Reprezintă o achiziție bună dacă vrei să îi cumperi copilului o bicicletă performantă, dar care să nu îți dea bugetul peste cap.

Cadrul din aluminiu și furca cu suspensie, precum și faptul că este dotată cu 21 de viteze și un sistem de frânare modern, face ca această bicicletă să fie ușor de manevrat și întreținut. Este, de asemenea, o bicicletă destul de ușoară, confortabilă, potrivită atât pentru plimbările liniștite prin parc sau oraș, cât și pentru trasee montane nu foarte dificile.

Caracteristici bicicletă Romet RAMBLER FIT 24 2018

 • Cadrul bicicletei RAMBLER FIT 24 este din aluminiu, iar furca este cu suspensie. Pipa, butucul față și butucul spate sunt însă confecționate însă din oțel, fapt care crește greutatea totală a bicicletei.
 • Sistemul de frânare este un Promax TX-123D de calitate, ceea ce conferă o siguranță sporită a copilului în cazul în care trebuie să frâneze brusc. Frânele sunt acționate rapid, iar cel mic va putea să oprească bicicleta la timp, fără probleme.
 • Transmisia, 3x7, este formată din angrenaj Cyclone cu trei foi de 42, 34 și 24 dinți și braț pedalier de 152 mm, suficient de confortabil pentru băieții din această categorie de vârstă. Manetele schimbător sunt marca Shimano.
 • Șaua (marcă proprie) este suficient de lată pentru a oferi susținerea și confortul necesar chiar și în timpul unor plimbări mai lungi. Șaua este importantă pentru ca cel mic să se simtă confortabil în timpul pedalării, deci ar trebui să o testeze înainte de a cumpăra bicicleta. O șa prea îngustă nu va asigura susținerea necesară, în timp ce una prea lată poate împiedica menținerea unei poziții corecte în timpul mersului.
 • Roțile sunt formate din jante duble din aluminiu și anvelope Romet, cu o lățime de 1,90 inch.
 • Greutatea lui Romet Rambler Fit este de 13,4 kg, una destul de ridicată pentru un copil, însă decentă dacă iei în calcul dotările cu care vine la pachet.
 • Modelul RAMBLER FIT 24 este disponibil în două combinații de culori: gri cu inserții albastre și galben cu inserții și scris negru.

Preț

Prețul lui Romet RAMBLER FIT 24 (2018), mai mult decât echitabil având în vedere calitățile bicicletei, poate fi consultat aici.

Disponibilitate după preț, crescător

biciclop.eu

emag.ro

Rating și concluzii

Romet RAMBLER FIT 24 2018 oferă toate calitățile de bază (și un pic peste) ale unei biciclete decente. Sistemul de frânare și transmisia destul de performantă sunt aspecte care te pot convinge să alegi această biciciletă în detrimentul altora. În plus, are un design elegant, care nu poate trece neobservat.

Bicicleta de copii 24 inch Romet PANDA 24 2018

La fel ca și în cazul modelelor prezentate mai sus, și această bicicletă reprezintă o bună alegere dacă e să te raportezi la categoria de preț de până în 250 euro. Astfel, Romet PANDA 24, model 2018, este o bicicletă de oraș destinată fetelor, cu un design atrăgător, pe care ar alege-o cu siguranță și un adult.

Dacă vrei să îi faci copilului o surpriză, dar să îți mai rămână totuși bani și de facturi (sau alte cheltuieli pe care le-ai putea avea), bicicleta PANDA 24 2018 de la Romet reprezintă cu adevărat o alegere înțeleaptă.

Este potrivită atât pentru plimbări scurte prin parc, cât și pentru trasee mai lungi atunci când mergi în vacanță alături de copii. Evident, nu este vorba de trasee de munte, căci bicicleta este, așa cum spuneam și mai sus, una de oraș.

Caracteristici bicicletă copii Romet PANDA 24 2018

 • Cadrul bicicletei PANDA 24 2018 este din aluminiu. În schimb, față de modelele pe care ți le-am prezentat mai sus, aceasta are furca fixă, din oțel. Pipa, butucul față și butucul spate sunt de asemenea din oțel.
 • Modelul PANDA 24 2018 este și el dotat cu frâne pe față și pe spate (ambele pe jantă) și are 21 de viteze (cu schimbător pe față și pe spate). Sistemul de frânare este de tip Promax TX-117, ceea ce asigură o siguranță sporită a copilului în cazul în care este nevoit să frâneze brusc.
 • Angrenajul bicicletei este de tip Cyclone, iar brațul pedalier are 152 mm, la fel ca în cazul modelelor prezentate anterior.
 • Șaua (model Active) este mai potrivită bicicletelor de oraș. Are un design ergonomic și este făcută din materiale care asigură susținerea și confortul necesar în timpul pedalării.
 • Jantele sunt confecționate din aluminiu.
 • În plus față de modelele pe care le-ai văzut mai sus, acesta este dotat cu lumini atât pe față cât și pe spate. Acesta este de tip LED, cu baterii. Așadar bicicleta este potrivită pentru a fi condusă pe timpul nopții, fără a mai fi nevoit să investești tu și în lumini.
 • Deși are cadrul și jantele din aluminiu, bicicleta cântărește mai mult decât modelele de munte prezentate anterior. Cu 14,4 kg, acesta poate fi destul de greu de manevrat de o fetiță de 8 ani. Are însă avantajul de a fi foarte stabilă și robustă.
 • Modelul PANDA 24 2018 al celor de la Romet este disponibil în culorile Alb și Roz.

Preț

Bicicleta Romet PANDA 24 2018 este disponibilă la prețuri pentru toate buzunarele, iar raportul calitate/preț este foarte bun, având în vedere toate specificațiile de mai sus.

Rating și concluzii

Chiar dacă este destul de grea pentru o  bicicletă de oraș destinată fetelor de 8-11 ani, Romet PANDA 24 2018 reprezintă totuși o variantă pe care să o iei în calcul. Are un design frumos, modern, un sistem de frânare performant și 21 de viteze. Este stabilă și faptul că este dotată cu lumini față/spate este un plus.

Poți alege varianta alb sau roz, în funcție de preferințele tinerei prințese. Aceasta va fi cu siguranță încântată de noua achiziție.

Biciclete copii de 24 inch până în 400 euro

În această categorie de preț vei găsi biciclete performante, cu design modern și caracteristici actuale. Vei simți, cu siguranță, citind detaliile pentru fiecare model în parte, că ai ajuns la categoria de preț de biciclete până în 400 euro.

Modelele analizate au cadru din aluminiu, furci cu suspensie (mai puțin Matts J24 Race de la Merida), sistem de frânare performant și 8 sau 16 viteze. Dar numărul de viteze nu este un criteriu definitoriu atunci când alegi o bicicletă pentru copii.

Ai văzut, mai sus, că modelele de până în 250 de euro au chiar și 21 de viteze (Panda 24 de la Romet). Însă o bicicletă pentru copii nu are nevoie de atât de multe viteze din simplul motiv că cel mic nu va ști cum să le folosească în mod corespunzător, plus că nu e sigur ca un copil să dețină o bicicletă cu atât de multe viteze (decât dacă este poate un ciclist înrăit de mic).

În concluzie, atunci când alegi o bicicletă pentru copii nu trebuie să urmărești neapărat dotările de viteză sau performanță, ci mai degrabă materialele din care este fabricată. Bicicleta trebuie să fie ușoară, flexibilă, și să ofere confort și siguranță copilului, indiferent că acesta are 8 sau 11 ani.

Bicicleta de copii 24 inch Merida Matts J24 Race 2018

Bicicletele Merida sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea premium (deși sunt voci care contestă asta), fiecare model de bicicletă fiind conceput cu atenție pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de pedalare. Noile prototipuri sunt gândite și concepute în Germania și construite mai apoi în fabricile din Taiwan.

În ceea ce privește modelele Merida Matts Junior, acestea sunt robuste, durabile și cu o geometrie și specificații potrivite pentru copii. Acestea sunt produse într-o gamă largă de mărimi și culori, ceea ce face alegerea modelului dorit foarte simplă.

Modelul de față este lucrat din materiale rezistente, ușoare și de foarte bună calitate, ceea ce dă de altfel și prețul mai ridicat al acestor modele.

Bineînțeles, contează foarte mult și ceea ce îți dorești (tu sau copilul tău) atunci când cumperi o bicicletă. Modelul de față are doar 8 viteze (spre deosebire de Romet Rambler, de exemplu, care are 18) și furcă fixă din oțel.  Însă, ținând cont că la această vârstă (8-11 ani) este dificil ca un copil să știe să manevreze o bicicletă cu mai multe viteze, asta nu reprezintă neapărat o problemă.

Per ansamblu însă, este evident de ce această bicicletă costă mai mult decât modelele anterioare. Materialele din care este confecționată (aliaj, aluminiu, oțel) sunt de cea mai bună calitate, iar atenția la detalii a producătorului este evidentă.

 • Cadrul bicicletei este din aluminiu, iar furca fixă, din oțel. Acest din urmă aspect poate face un pic rigidă bicicleta.
 • Sistemul de frânare este de tip v-brake, atât pe față cât și pe spate, iar maneta de frână este din aliaj, special concepută pentru copii.
 • Modelul Merida Matts J24 Race 2018 are 8 viteze și schimbător spate tip Shimano Altus M310. Angrenajul este tip single cu 32 dinți cu apărătoare pentru lanț și braț pedalier de 152 mm (la fel ca în cazul bicicletelor pe care le-ai văzut mai sus).
 • Butucul față și cel din spate sunt din aliaj, de tip quick release, iar jantele din aluminiu, cu spițe negre din oțel.
 • Șaua bicicletei are un design ergonomic și oferă susținerea și confortul de care are nevoie copilul tău atât în cursele scurte, cât și pe traseele mai lungi și mai dificile.
 • Bicicleta Merida Matts J24 Race 2018 este foarte ușoară, robustă și flexibilă și poate reprezenta cea mai bună alegere pentru micul tău aventurier. Aceasta cântărește doar 11,3 kg.
 • Modelul Matts J24 Race 2018 de la Merida este disponibil în culorile Albastru, Alb, Argintiu.

Preț

Chiar dacă bicicleta Merida Matts J24 Race 2018 nu are un preț pentru orice buzunar, aceasta merită cu siguranță toți banii.

Disponibilitate după preț, crescător

biciclop.eu

emag.ro

Rating și concluzii

Așa cum spuneam și mai sus, acest model de bicicletă este confecționat din materiale ușoare și durabile, lucru de dorit atunci când cauți o bicicletă pentru copii. Este ușor de manevrat, flexibilă și de calitate, finisată la cele mai înalte standarde.

Luând acestea în considerare, poți alege fără rețineri bicicleta Merida Matts J24 Race 2018 pentru copilul tău. Merită cu siguranță investiția.

Bicicleta de copii 24 inch Merida Matts J24 2018

La fel ca și în cazul modelului de mai sus, și acesta este de o calitate superioară. Este mai scumpă față de alte biciclete de copii cu aceste dimensiuni, însă materialele din care este confecționată merită toți banii.

Bicicleta de munte este extrem de flexibilă și ușor de manevrat. Designul acesteia este simplu și curat, iar culorile disponibile o fac potrivită atât pentru fete cât și pentru băieți.

Merida Matts J24 2018 este bicicleta ideală pentru copilul tău și poți să fii sigur că se va folosi de ea mult timp de acum înainte. Tocmai de aceea investiția este una bună. Mai bine plătești mai mult pentru o bicicletă sigură și stabilă, de care cel mic se poate folosi mai mulți ani, decât să te zgârcești cu o bicicletă de proastă calitate pe care să o schimbi după un an.

În ceea ce privește caracteristicile acestui model, acestea sunt asemănătoare cu cele ale bicicletei pe care ți-am prezentat-o anterior, însă cu câteva diferențe esențiale: Matts J24 are 16 viteze și furcă cu suspensie. În plus, este mai grea cu câteva kilorgame față de modelul Matts J24 Race.

Caracteristici bicicletă copii Merida Matts J24 2018

 • Cadrul bicicletei Merida Matts J24 este din aluminiu. Furca este tot din aluminiu, cu suspensie.
 • Sistemul de frânare este de tip v-brake, atât pe față cât și pe spate, iar maneta de frână este din aliaj, special concepută pentru copii.
 • Modelul Merida Matts J24 2018 are 16 viteze și schimbător față/spate. Angrenajul este dublu cu 32-22 dinți și apărătoare pentru lanț. Brațul pedalier de 152 mm, la fel ca în cazul bicicletelor analizate la categoria de preț sub 250 euro.
 • Butucul față și cel din spate sunt din aliaj, de tip quick release, iar jantele din aluminiu, cu spițe negre din oțel.
 • Șaua bicicletei are un design ergonomic și oferă susținerea și confortul de care are nevoie copilul tău atât în cursele scurte, cât și pe traseele mai lungi și mai dificile.
 • Bicicleta Merida Matts J24 2018 este destul de ușoară, dar nu la fel de ușoară ca modelul Matts J24 Race . Aceasta cântărește 14,2 kg.
 • Modelul Matts J24 2018 de la Merida este disponibil în culorile Alb, Albastru și Argintiu.

Preț

Prețul bicicletei Merida Matts J24 2018 este justificat, având în vedere dotările și materialele folosite pentru realizarea acesteia.

Rating și concluzii

Este evident că bicicleta Merida Matts J24 2018 nu este chiar pentru toate buzunarele, însă dacă vrei să faci o investiție bună pe termen lung, atunci aceasta poate reprezenta o achiziție bună.

Bicicleta de copii 24 inch Cannondale Trail 24 2018

Cei de la Cannondale produc unele dintre cele mai versatile și performante biciclete din lume, fiind specializați pe cadre de aluminiu și carbon, domenii în care au fost și sunt pionieri.

Modelele 2018 Cannondale pentru copii au fost proiectate pentru ca cei mici să aibă de fiecare dată o experiență unică în timpul pedalării, iar asta se reflectă, după cum probabil te aștepți, și în prețul bicicletei.

Noile caracteristici Kid-correct implementate de Cannondale sunt importante în ceea ce privește confortul și manevrabilitatea și fac din aceste modele o alegere potrivită, indiferent dacă al tău copil este deja experimentat în ale ciclismului sau dacă abia a prins gustul pedalării.

Caracteristici bicicletă copii Cannondale Trail 24 2018

 • Bicicleta pentru copii Cannondale Trail 24 2018, cu roți de 24 inch, are cadru din aluminiu și furcă cu suspensie.
 • Sistemul de frânare este modern. Modelul Trail 24 2018 are frâne pe disc mecanice și manetă de frână pentru 3 degete. Asta face ca frâna să fie ușor de acționat de către copilul tău, în cazul în care are nevoie să facă asta.
 • Bicicleta are 8 viteze (spate), angrenaj Prowheel Pro-V30 și braț pedalier de 130mm, ceea ce, din nou, îți dă de înțeles că e o bicicletă sigură, potrivită pentru copii.
 • Jantele sunt confecționate din aliaj ultraușor, iar spițele sunt negre, din oțel.
 • Pedalele sunt de tip platformă, realizate din material compozit și dotate cu bandă reflectorizantă. Sunt, deci, confortabile și sigure pentru copii, căci asigură suportul necesar.
 • Șaua este de tip Cannondale Ergo, cu design ergonomic și realizată din materiale speciale astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor oricărui copil pasionat de ciclism.
 • Bicicleta Cannondale Trail 24 2018 este dotată cu cric și cântărește doar 11,8 kg, grație materialelor ultraușoare folosite la realizarea acesteia.
 • Cannondale Trail 24 2018 are un design atrăgător, este robustă și impunătoare și poate fi găsită în culorile Portocaliu și  Negru.

Preț

Bicicleta pentru copii Cannondale Trail 24 2018 poate avea prețul destul de piperat pentru unele buzunare, dar cu siguranță face toți banii. Și de ce să nu o spunem pe aia dreaptă: copilul tău merită ce e mai bun.

Rating și concluzii

Dintre toate bicicletele analizate în prezentul ghid, Cannondale Trail 24 2018 este cu siguranță cea mai performantă și cu designul cel mai frumos (unde frumos înseamnă curat și elegant, nu doar un colorit care să îți ia ochii).

Așadar, dacă vrei să faci o investiție pe termen lung într-o bicicletă care să îi ofere copilului siguranță, confort și încredere în forțele proprii (o bicicletă frumoasă și performantă are darul să facă asta), atunci modelul de față merită cu siguranță să fie luat în calcul.

Lasa un comentariu: