Calculator Cadru Biciclete de Șosea - www.review-biciclete.ro

Calculator Cadru Biciclete de Șosea

Când vine vorba de principalele tipuri de biciclete, bicicleta de șosea iese în evidență prin faptul că probabil este cea mai utilizată variantă dintre toate tipurile de biciclete.

De la curse de anduranță, care se desfășoară pe distanțe mari, până la navete spre muncă și tot ce este cuprins între aceste două stiluri de deplasări, variantele de biciclete șosea sunt foarte utile și incredibil de populare.

Bicicleta de șosea este un model care nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor și încă mai are aspectul care a consacrat-o acum câteva decenii. În vreme ce tehnologia s-a schimbat, ideea și utilitatea unei astfel de biciclete au rămas aceleași, motiv pentru care look-ul nu a suferit modificări majore, iar cursierele reprezintă în momentul de față tipul preferat de bicicletă pentru mulți cicliști din mai multe motive.

male
female
inches
centimetri
Informații despre Rider - Înălțimea
Informații despre Rider - Mărimea Piciorului

road bike frame

Bicicletele se măsoară în centimetri, indiferent de tipul lor, cu toate că unii producători folosesc și inches.

Măsurile Cadrului: Aceasta este lungimea seat tube-ului (țevii / tubului pe care este prinsă șaua), măsurată de la axul pedalelor până în partea superioară a seat tube-ului. Center to Top C-T:

Lungimea Stem-ului

Bar Rise

Lungimea Brațului Pedalier

Un braț pedalier mai mare îți oferă o pârghie mai bună, deci o forță de apăsare superioară, în timp ce un braț pedalier mai scurt îți permite să pedalezi mai repede.

Brațul pedalier se măsoară din centrul axului pedalier până în centrul pedalei. (L).

Tubul Superior

Calculator Cadru Bicicletă pentru alte tipuri de biciclete

Biciclete de Șosea
Biciclete Hibride
Biciclete BMX
Biciclete de Copii
Biciclete de Munte