Cum facem review-urile - www.review-biciclete.ro

Cum facem review-urile

Recomandările noastre sunt făcute prin raportare viguroasă, interviuri și testarea de către echipe de jurnaliști veterani, oameni de știință și cercetători. Considerați-ne o listă optimă pentru lucrurile de zi cu zi; o galerie curativă plină cu obiecte interesante și utile; o notă de mulțumire pentru designerii și inginerii care creează lucrurile care ne fac viața mai bună; un prieten geeky cu abilități de cercetare de nivel superior care testează tot ce cumpără, astfel încât să nu fie nevoie. Scopul este de a face cumpărarea de unelte excelente mult mai ușor, astfel încât să puteți continua să vă trăiți viața.

Ne mândrim cu respectarea standardelor jurnalistice riguroase și a eticii și ne menținem independența editorială față de operațiunile noastre de afaceri. Recomandările noastre sunt întotdeauna făcute în întregime de către echipa noastră editorială, fără contribuția echipei noastre de venituri, iar scriitorii și editorii noștri nu sunt niciodată conștienți de nicio relație de afaceri.

Pe ce ne focusăm?

Căutăm ceea ce credem că este cel mai bun pentru majoritatea oamenilor. Nu căutăm cel mai bun obiect gadget, sau cele mai bune finisaje în produsele de uz casnic. Alegem lucrurile care se vor potrivi cel mai bine vieților oamenilor obișnuiți care fac cumpărături pentru el – și asta ia locul de muncă.

Opțiunile pe care le-am făcut aici împreună cu echipa noastră au durat săptămâni sau luni de cercetare și ani de experiență cu o mare varietate de unelte. În plus față de expertiza proprie, includem interviuri și date din cele mai bune surse editoriale din jur. De asemenea, folosim ajutorul inginerilor, al oamenilor de știință și al altor experți în materie. Și pornim de la recenziile clienților pentru a afla ce contează pentru oamenii obișnuiți. Cele mai multe produse pe care le alegem aici nu sunt modele de vârf de linie care sunt supraevaluate și încărcate cu caracteristici junk; ne propunem să recomandăm elemente care sunt de o calitate suficient de mare pentru a justifica prețul, dar nu elementele care costă mai mult pentru caracteristici suplimentare pe care le veți folosi rar.

Acestea sunt aceleași produse pe care le-am recomanda prietenilor și familiei noastre și acestea sunt aceleași lucruri pe care le-am alege pentru noi înșine.