Disclaimer - www.review-biciclete.ro

Disclaimer

https://www.review-biciclete.ro/ poate conține reclame, conținut sponsorizat, inserări plătite, linkuri afiliate sau alte forme de generare de bani.

https://www.review-biciclete.ro/ se supune standardelor de marketing. Noi credem în onestitate de relație, opiniei și identității. Compensația primită poate influența conținutul publicitar, subiectele sau postările făcute în acest material blog. Acest conținut, spațiul publicitar sau postul vor fi identificate în mod clar drept conținut plătit sau sponsorizat.

Numele companiei nu este niciodată compensat direct pentru a oferi opinii cu privire la produse, servicii, site-uri web și alte subiecte. Opiniile și opiniile exprimate pe acest site sunt doar cele ale autorilor. Dacă noi susțin sau par a fi experți pe o anumită temă sau zonă de produs sau serviciu, vom susține numai produse sau servicii serviciile pe care le considerăm, pe baza expertizei noastre, sunt demne de o astfel de aprobare. Orice cerere de produs, statistică, citarea sau altă reprezentare despre un produs sau serviciu trebuie verificată împreună cu producătorul sau furnizorul.

Acest site nu conține niciun conținut care ar putea prezenta un conflict de interese.

https://www.review-biciclete.ro/ nu face declarații, garanții sau asigurări cu privire la exactitatea, moneda sau completitudinea conținutului conține pe acest site sau pe orice site legat de sau de pe acest site.

Contact

Dacă aveți întrebări referitoare la această politică sau la relațiile dvs. cu site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați aici: https://www.review-biciclete.ro/contact