Calculator Cadru Biciclete Hibride - www.review-biciclete.ro

Calculator Cadru Biciclete Hibride

Bicicletele hibrid (sau biciclete trekking, așa cum mai sunt ele numite) sunt considerate cam cele mai versatile modele de biciclete și reprezintă unul dintre cele mai adaptabile moduri de deplasare disponibile în ziua de azi.

Acest mijloc de transport se mișcă datorită pedalării realizate de tine, astfel că e bine să iei în considerare faptul că va trebui să faci efort fizic serios pentru a ajunge din punctul A în punctul B. Desigur, nu va fi niciodată la fel de rapid ca RATB-ul sau ca o mașină personală, pe linie dreaptă. Dar dacă iei în considerare faptul că poți ocoli destul de repede vehiculele care stau blocate la semafor la ora de vârf, se poate să ajungi la destinație mult mai repede decât cu oricare altă variantă de transport.

Poți folosit biciclete trekking pentru a pedala pe asfalt, pe drum mai puțin bun, cu gropi sau chiar și off-road, dacă dorești.

male
female
inches
centimetri
Informații despre Rider - Înălțimea
Informații despre Rider - Mărimea Piciorului

hybrid bike frame

Bicicletele se măsoară în centimetri, indiferent de tipul lor, cu toate că unii producători folosesc și inches.

Măsurile Cadrului: Aceasta este lungimea seat tube-ului (țevii / tubului pe care este prinsă șaua), măsurată de la axul pedalelor până în partea superioară a seat tube-ului. Center to Top C-T:

Lungimea Stem-ului

Bar Rise

Lungimea Brațului Pedalier

Un braț pedalier mai mare îți oferă o pârghie mai bună, deci o forță de apăsare superioară, în timp ce un braț pedalier mai scurt îți permite să pedalezi mai repede.

Brațul pedalier se măsoară din centrul axului pedalier până în centrul pedalei. (L).

Tubul Superior

Calculator Cadru Bicicletă pentru alte tipuri de biciclete

Biciclete de Șosea
Biciclete Hibride
Biciclete BMX
Biciclete de Copii
Biciclete de Munte