Despre mine - www.review-biciclete.ro

Despre mine

Mă numesc Bogdan Cosma și sunt fondatorul site-ului Review-Biciclete.ro.

În ultimii ani, mi-am luat dragostea de aer liber, drumeții, schi, trekking și explorarea și le-am dus la nivelul următor prin lansarea acestui site.

Una dintre cele mai mari iubiri, în afară de a fi în natură și de a descoperi noi locuri, se află pe șaua unei biciclete. Nu contează dacă este un MTB, un downhill sau o bicicletă de șosea, ciclismul este pasiunea mea.

Deși mi se pare puțin exagerat, petrec zilnic între 4 și 6 ore pe bicicletă, profitând de fiecare șansă pe care o primesc. Majoritatea oamenilor nu vor reuși să dedice atât timp ciclismului, dar asta nu mă va împiedica să-i ajut să se îndrăgostească de a fi pe bicicletă.

De la antrenamentul cardio la menținerea jocului mental sub control, ciclismul deschide o lume nouă pe care majoritatea oamenilor nu o vor înțelege până când nu o vor încerca pentru prima dată.

Pentru cei care nu știu despre mine sau nu au auzit încă povestea mea, am 28 de ani și sunt din Brașov. Asta îmi oferă acces la o mulțime de locuri pentru a explora unele dintre cele mai bune vederi din țară. Este o parte din ceea ce mă face să merg înainte!

Mi-am dezvoltat dragostea pentru biciclete de la o vârstă fragedă și statul în formă a fost întotdeauna o mare parte a vieții mele. Cu toate acestea, după efectuarea stagiului militar, fitness-ul a devenit o prioritate reală pentru mine.

După ce am părăsit armata nu am vrut să renunț la stilul pe care l-am învățat, așa că am luat motivația hardcore instalată în mine și mi-am propus să combin cele două iubiri – afacerea și ciclismul.

Am demarat un atelier de reparații biciclete în Brașov, unde ulterior am și început să comercializez anumite produse și am văzut o creștere uluitoare în ultimii ani. Să fii plătit să faci ceea ce-mi place a fost un vis devenit realitate pentru mine.

Asta m-a determinat să încep Review-Biciclete.ro. În magazinul meu, petrec mult timp ajutând oamenii să găsească bicicleta perfectă pentru ei și stilul de ciclism pe care vor să-l facă.

A fost logic faptul că m-am extins și am ajuns online, făcând posibil să ajut oamenii din întreaga țară.

În cazul în care ciclismul și șederea se potrivesc cu prioritatea, de asemenea, ai ajuns la locul potrivit.

Când vine vorba de ciclism, nu cred că există o întrebare pe care nu am auzit-o deja. Am încercat deja să răspund celor mai mulți dintre ei pe acest site.

Cu toate acestea, dacă există o întrebare pe care nu ai văzut-o deja pe site-ul meu, contactează-mă fără nici un fel de problemă. Îmi place să aud de la cititorii mei și voi face tot posibilul să ajut cum pot.

De asemenea, vei dori să te asiguri că te-ai abonat la newsletter, astfel încât să primești notificări de fiecare dată când publicăm ceva nou și să obții cele mai recente știri din domeniu – care acoperă biciclete noi, progrese pe biciclete vechi, căi de rulare, locuri de explorat, și mult mai mult.

Click aici pentru abonare la newsletter.