Calculator Cadru Biciclete de Copii - www.review-biciclete.ro

Calculator Cadru Biciclete de Copii

Atunci când alegi din mai multe variante de biciclete copii, asigură-te în primul rând că micuțul tău se simte confortabil în șa, dar, poate și mai important, fii convins că îi place acel model de bicicletă. Indiferent de dotările tehnice, în cele mai multe cazuri, fie că are de ales între biciclete ieftine copii sau modele mai scumpe, dacă nu îi va plăcea cum arată, nu o va folosi. 

Ultimul lucru pe care îl vrei este ca fetița ta să ajungă să urască să pedaleze din cauza faptului că tu ai ales să îi cumperi cel mai scump și performant model din magazinul în care ați intrat, în loc de varianta aceea roz cu bulinuțe, de care ea se îndrăgostise pe loc.

Mare parte a celor mici vor folosi varianta lor de biciclete copii pentru orice tip de plimbare, fie ea off-road, la vale, la deal sau pe plajă. Așadar, se poate ca tu, un ciclist cu multă experiență în spate să îți faci griji în special legat de tipul de cadru, să alegi unul rezistent, sau de suspensii, care să facă față tuturor șocurilor la care vor fi supuse, în timp ce pe minionul tău nu îl interesează decât culoarea.

male
female
inches
centimetri
Informații despre Rider - Înălțimea
Informații despre Rider - Mărimea Piciorului

kids bike frame

Bicicletele se măsoară în centimetri, indiferent de tipul lor, cu toate că unii producători folosesc și inches.

Măsurile Cadrului: Aceasta este lungimea seat tube-ului (țevii / tubului pe care este prinsă șaua), măsurată de la axul pedalelor până în partea superioară a seat tube-ului. Center to Top C-T:

Lungimea Stem-ului

Bar Rise

Lungimea Brațului Pedalier

Un braț pedalier mai mare îți oferă o pârghie mai bună, deci o forță de apăsare superioară, în timp ce un braț pedalier mai scurt îți permite să pedalezi mai repede.

Brațul pedalier se măsoară din centrul axului pedalier până în centrul pedalei. (L).

Tubul Superior

Calculator Cadru Bicicletă pentru alte tipuri de biciclete

Biciclete de Șosea
Biciclete Hibride
Biciclete BMX
Biciclete de Copii
Biciclete de Munte