Calculator Cadru Biciclete de Munte - www.review-biciclete.ro

Calculator Cadru Biciclete de Munte

Biciletele mtb sunt destinate, în special, mersului pe teren accidentat. Acestea au unele asemănări cu alte tipuri de biciclete, dar incorporează caracteristici specifice, care sunt destinate creșterii durabilității și a performanței pe off-road.

O bicicletă de munte este proiectată pentru a fi rapidă, agilă și să răspundă imediat la comenzi. Totodată, are incorporate anumite caracteristici care îi permit să depășească diverse obstacole pe care le poate întâlni pe traseu. Aici sunt incluse gropi, șanțuri, pietre, crengi sau chiar copaci, orice lucru de care poți da pe o cărare nemarcată.

Deși unele tipuri sunt mai bine echipate decât altele pentru a face față unor trasee mai dificile, toate bicicletele de munte impărtășesc similarități în ceea ce privește tracțiunea mai bună, absorbția șocurilor și confortul pe teren accidentat.

male
female
inches
centimetri
Informații despre Rider - Înălțimea
Informații despre Rider - Mărimea Piciorului

mountain bike frame

Bicicletele se măsoară în centimetri, indiferent de tipul lor, cu toate că unii producători folosesc și inches.

Măsurile Cadrului: Aceasta este lungimea seat tube-ului (țevii / tubului pe care este prinsă șaua), măsurată de la axul pedalelor până în partea superioară a seat tube-ului. Center to Top C-T:

Lungimea Stem-ului

Bar Rise

Lungimea Brațului Pedalier

Un braț pedalier mai mare îți oferă o pârghie mai bună, deci o forță de apăsare superioară, în timp ce un braț pedalier mai scurt îți permite să pedalezi mai repede.

Brațul pedalier se măsoară din centrul axului pedalier până în centrul pedalei. (L).

Tubul Superior

Calculator Cadru Bicicletă pentru alte tipuri de biciclete

Biciclete de Șosea
Biciclete Hibride
Biciclete BMX
Biciclete de Copii
Biciclete de Munte